TEMAD, terörle mücadelede göreve hazır olduklarını bildirdi

TEMAD Edirne Şubesi, TEMAD Lüleburgaz Şubesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanlığı 12 askerin şehit olduğu Irak'ın kuzeyindeki terör saldırıları nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirdi.

TEMAD, terörle mücadelede göreve hazır olduklarını bildirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

TEMAD Edirne İl Başkanlığında gerçekleştirilen açıklamayı İl Başkanı Aydın Bildiş okudu.

Bildiş, 12 askerin şehit edildiği saldırıyı lanetlediklerini söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Bildiş, "Bugün gerek yurt içerisinde, gerekse yurt dışında birçok noktada ülkemiz, bayrağımız ve Türk Milleti'nin huzur ve güven içerisinde yaşaması için canlarını göz kırpmadan hiçe sayarak her türlü zor şartlarda görev yapan silah arkadaşlarımız vatan size minnettardır." dedi.

Bildiş, Türkiye'nin güvenliğini tehdit eden tüm terör örgütlerine karşı mücadelede MSB'ye ve TSK'ya destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Her türlü göreve hazır ve talip olduklarını vurgulayan Bildiş, "Acımız kadar öfkemiz de büyüktür. Bu yolun şehitlik yolu olduğunu söyleyerek gözünü kırpmadan vatan savunmasına koşan aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin dökülen her damla kanının hesabı sorulmalıdır ve sorulacağına inancımız tamdır. Bizler bu kutsal görevi sizlere devretmiş emekli silah arkadaşlarınız olarak, duyuruyoruz ki her göreve hazırız ve talibiz." şeklinde konuştu. Doğukan Vurgun