TED Edirne Koleji'ne yeni hat

Genç ve dinamik kadrosu ile 2022-2023 eğitim öğretim yılına başlayan TED Edirne Koleji'nin çevresinde yol ve kavşak düzenlemesinin tamamlanmasının ardından Toplu Ulaşım Sistemi(ETUS) hattı seferleri de başladı.

 TED Edirne Koleji'ne yeni hat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji Kampüs çevresinde yapılan yol ve kavşak düzenlenmelerinin ardından Toplu Ulaşım Sistemi(ETUS) hattı seferleri de başladı.

 1A numaralı ETUS hattı ile düzenlenecek seferlerle TED Edirne Koleji’ne ulaşım daha da kolay olacak. Bölgenin en büyük eğitim yatırım projesi olan TED Edirne Koleji’nde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademeleri bağımsız girişleri olan farklı eğitim bloklarını yer alıyor.

Yaş gruplarına göre ayrılmış açık oyun ve spor alanları, kültür, sanat ve eğitim mekânları ile zengin bir sosyal donatı ortamına sahip yerleşkede, olumsuz iklim koşullarında kullanılabilecek kapalı oyun, teneffüs, dinlenme ve etkinlik alanları da bulunuyor.

Büyük bir kampüsü içerisinde barındıran TED Edirne Koleji, aynı zamanda istihdama da oldukça katkı sağlıyor. Dinamik ve genç eğitimci kadrosunun yanı sıra okulda çalışan temizlik personelinden, güvenliğine, kantincisinden, muhasebecisine kadar birçok kişiye de iş imkânı sunuyor.

Yolda ve kavşakta yapılan yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından ETUS seferlerinin de başlamasıyla okula ulaşım daha kolay olacak.

Burcu Temel