Vali Kırbıyık'ın Eşi Dilek Kırbıyık'tan kadınlara moral ziyareti

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ın Eşi Dilek Kırbıyık, Lalapaşa ve Uzunköprü İlçelerindeki üretici kadınlarla bir araya geldi. Lavanta ve lavanta balı üreticilerinden bilgi alan Kırbıyık, emekçi kadınlara çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Kırbıyık'ın Eşi Dilek Kırbıyık'tan kadınlara moral ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ın Eşi Dilek Kırbıyık, ziyaretlerini sürdürüyor.  Lalapaşa Kadın Emeği Girişimciler Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret ederek kadınların yaptığı el emeği göz nuru ürünleri inceleyen Vali Kırbıyık’ın Eşi Dilek Kırbıyık, buradaki ziyaretinin ardından Uzunköprü ilçesine gitti.

Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi’ni (SODAM) ziyaret eden Vali Kırbıyık’ın Eşi Dilek Kırbıyık, el emeği göz nuru birbirinden çeşitli ürünler ortaya çıkaran kadınlarla sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada yaptıkları el emeği ürünler hakkında Vali Kırbıyık’ın Eşi Dilek Kırbıyık’a bilgi veren kadınlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uzunköprü Kırkavak Köyü’nde üreten kadınlarla da bir araya gelen Dilek Kırbıyık, Trakya’nın bereketli topraklarının kadınların elinde can bulduğunu ve ortaya çıkan güzel çalışmalarla Kırkavak Köyü’nün daha da değer kazandığını ifade etti.

Özlem Ceylan