TED Edirne Koleji öğretmenleri, eğitimde fırsat eşitliği için koşacak

TED Edirne Koleji öğretmenleri, eğitimde fırsat eşitliği için koşacak.  Geçtiğimiz yıl N Kolay İstanbul Maratonu Sanal Koşu Kampanyası ile Türkiye genelinde maddi imkânları yetersiz 46 çocuğa burs imkânı sağlayan TED Edirne Koleji, bu yıl daha fazla çocuğa umut olmak için mücadele edecek.

TED Edirne Koleji öğretmenleri, eğitimde fırsat eşitliği için koşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

En önemli yatırımın eğitim olduğu düşüncesiyle çeşitli çalışma ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren TED Edirne Koleji, bu yıl da maratondaki yerini aldı.

TED Edirne Koleji’nden 85 öğretmen maddi olanakları olmayan çocuklara umut olmak için 44’üncü İstanbul Maratonunda ter dökecek.

94 yıldır “Eğitim Değiştirir” inancıyla maddi imkânı yeterli olmayan başarılı çocuklara burs imkânı sağlayan Türk Eğitim Derneği, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Türk Eğitim Derneği'nin gönüllüleri, 'Eğitim değiştirir' kampanyası kapsamında 44'üncü İstanbul Maratonu'nda burslu öğrencilere destek olmak için koşacak. Bölgenin en büyük eğitim yatırımlarından olan TED Edirne Koleji de kampanyadaki yerini aldı.

TED Edirne Koleji sosyal medya hesabından kampanya hakkında yaptığı paylaşımda, ‘Eğitim Değiştirir’  “sloganıyla 1928 yılından bu yana maddi olanakları yeterli olmayan başarılı çocuklarımıza burs sağlıyoruz. Ülkemize yapabileceğimiz en önemli yatırımın eğitim olduğu inancıyla siz değerli destekçilerimizle birlikte İstanbul Maratonu’nda yerimizi alacağız” ifadelerine yer verdi.

Özlem Ceylan