TED Edirne Koleji öğrencisi Türkiye birincileri arasındaki yerini aldı

Türkiye çapında 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Okulistik LGS değerlendirme sınavında büyük başarı elde eden TED Edirne Koleji 8. sınıf öğrencisi Furkan Kağan Özdemir, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan ile Türkiye Birincileri arasında yerini aldı.

TED Edirne Koleji öğrencisi Türkiye birincileri arasındaki yerini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm sorulara doğru yanıt vererek 500 tam puan alan Özdemir, okulunu, ailesini ve öğretmenlerini gururlandırdı.

8.Sınıf öğrencilerinin sınav deneyimlerini arttırmak, öğrencileri iyi bir liseye yerleştirmek hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen Okulistik LGS Değerlendirme Sınavına giren TED Edirne Koleji öğrencilerinden Furkan Kağan Özdemir, tüm soruları doğru yanıtladı ve 500 tam puan alarak büyük başarı gösterdi.

Türkiye çapında 8. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Okulistik LGS değerlendirme sınavında büyük başarı elde eden TED Edirne Koleji Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Furkan Kağan Özdemir, gurur ve mutluluğu aynı anda yaşadı.

Türkiye geneli yapılan OKULİSTİK Deneme Sınavı’nda gösterdikleri üstün performansla okuluna, öğretmenlerine ve ailesine büyük gurur ve mutluluk yaşatan Furkan Kağan Özdemir, LGS sınavı öncesi bu şekilde sınavlara girerek geleceğe daha iyi hazırlanacağını ifade etti.

Haber Merkezi