Başkan İba sahada çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet kentteki taksici esnafı ile bir araya geldi.

Başkan İba sahada çalışmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de Yılmaz Taksi, Margi Taksi, Binevler Taksi, Fatih Taksi, Araz Taksi, Trak Taksi dudaklarını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Belgin İba, taksici esnafının sorunlarını dinledi. Başkan İba'nın taksicilere yaptığı ziyarete il başkan yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Taksicilerin sadece ulaşım ve taşıma hizmetinde değil aynı zamanda kentin hem kültürüne hem yaşam biçimine, hem de insani ilişkilerine etki eden bir sektör olduğunu söyleyen Başkan İba, taksici esnafının istek ve taleplerini dinlediklerini ve not aldıklarını belirtti.

Halka hizmet veren sektörlerden birisinin de taksiciler olduğunu aktaran Başkan İba, yaptıkları ziyaretlerde kentin daha iyi noktalara gelmesi ve esnaflar, vatandaşlar ve kente gelen turistlerin hak ettiği hizmeti alabilmesi adına çalışmalar yaptıklarını ve ilgili bakanlıklarla sürekli istişare halinde olduklarını dile getirdi.

Taksici esnafının şehri en çok gezen ve her şeyi gören bilen kişiler olduğunu aktaran Başkan İba, taksicilerle yaptığı görüşmelerde gördükleri eksiklikler ve yapılmasını istedikleri konuları gördüklerinde kendilerine iletmelerini istedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten taksici esnafı da Başkan İba ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Fatih Mahallesi Muhtarı Bilal Ürer'i de ziyaret eden Başkan İba, mahalledeki eksiklikler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Haber Merkezi