TED Edirne Koleji öğrencileri, yerli malı kullanımına dikkat çekti

12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'na, TED Edirne Koleji'nde renkli görüntülerle dikkat çekildi. TED Edirne Koleji öğrencileri, kendi tasarladıkları kostümlerle defile yaptı.

TED Edirne Koleji öğrencileri, yerli malı kullanımına dikkat çekti

TED Edirne Koleji’nde sosyal ve kültürel etkinlikler devam ediyor. Her hafta ve güne özel çeşitli etkinlik düzenleyerek farkındalık oluşturan TED Edirne Koleji öğrencileri bu hafta Yerli Malı Haftası için hazırlandı. TED Edirne Koleji'nde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası renkli ve eğlenceli etkinliklerle kutlandı. Etkinlik çerçevesinde sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilere yerli malı kullanmanın ve tutumlu olmanın önemi anlatıldı. Hafta çerçevesinde etkinlik düzenleyen öğrenciler, edindikleri kazanımlarla birlikte, hazırladıkları kostümler, şapkalar ve pankartlar ile tutumlu olmanın önemi ve yerli malı kullanımına dikkat çektiler.

Kendi hazırladıkları kıyafetler ve pankartlarla podyuma çıkan minik öğrenciler, büyük beğeni topladı. Yaptıkları işten büyük keyif alan öğrenciler, çeşitli yörelere ait meyve ve sebzeleri şiirler ve şarkılar eşliğinde hem öğrenme, hem de eğlenme imkânı buldular.

Özlem Ceylan