TED Edirne Koleji Öğrencileri tasarruflu su kullanımına dikkat çekti

TED Edirne Koleji'nde Dünya Su Günü birbirinden renkli farkındalık etkinlikleri ile kutlandı. Öğrenciler hazırladıkları pankartlar ile yürüyüş yaparak suyun önemine dikkat çektiler.

TED Edirne Koleji Öğrencileri tasarruflu su kullanımına dikkat çekti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji'nde 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri çerçevesinde bilinçli su tüketimi hakkında seminer düzenlendi. Seminerin ardından anaokulu ve İlkokul öğrencileri, birbirinden renkli, yaratıcı, farklı tasarımları ile hazırladıkları pankartlar ile yürüyüş yaparak farkındalık yarattı.

Her yıl 22 Mart tarihinde kutlanan Dünya Su Günü’nün önemine dikkat çekmek isteyen TED Edirne Koleji yönetimi  bu yıl da yaşanan kuraklık ve susuzluk dolayısıyla öğrencilerle birlikte tasarruflu su kullanımına dikkat çekmek amacıyla etkinlik düzenledi.

Lisedeki ağabey ve ablalarından suyun önemini dinleyen anaokulu öğrencileri, mikroskopta su örneklerini inceledi. Sürdürülebilir bir gelecek için suyun israf edilmediği, doğal su kaynaklarının daha temiz tutulduğu bir dünya dileyen öğrenciler, tasarruflu su kullanımına dikkat çekerek örnek bir davranış sergiledi.

Haber Merkezi