TED Edirne Koleji öğrencileri okula kavuşmanın heyecanını yaşadı

Bölgenin en büyük eğitim yatırımlarından birisi olan TED Edirne Koleji 2022-2023 eğitim öğretim yılına güçlü ve dinamik eğitimci ve personeli ile başladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren aileleri ile birlikte okulun yolunu tutan TED Koleji öğrencileri, arkadaşları ve sınıflarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.

TED Edirne Koleji öğrencileri okula kavuşmanın heyecanını yaşadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabahın erken saatlerinden itibaren aileleriyle birlikte okula koşan TED Edirne Koleji öğrencileri, ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte büyük heyecan yaşadı. Uzun bir aranın ardından arkadaşlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, ilk ders zilinin çalmasının ardından sınıflarına koştu.

TED Edirne Koleji’nde ders zili TED Edirne Koleji Kurumu Müdürü Arzu Aydın, Ortaokul Müdürü Sultan Girgin, Lise Müdürü Nurdan Bayram tarafından çalındı.

Hiç kaybetmedikleri heyecan ile umutları arttırdıkları, okul olarak  yeni hedefler koydukları öğretim yılının ilk gününde öğrencilerle bir arada olmaktan guru ve mutluluk duyduklarını belirten  TED Edirne Koleji Lise Müdürü Nurdan Bayram,  “Yüksek nitelikli öğrenciler yetiştirme” misyonu ile 94 yıl önce kurulan Türk Eğitim Derneğinin Edirne’deki temsilcisi olan TED Edirne Koleji olarak anaokulundan liseye, her kademede yeni öğretim yılının hazırlıklarını tamamlamış bulunmaktayız. Okul-aile işbirliği ve olumlu iletişimi ile bu süreci sağlıklı yürüterek ortak hedefimiz olan öğrencilerimizi yarınlara donanımlı olarak hazırlamak adına çalışmalarımıza bugün itibariyle başlıyoruz. Edirne’de “Eğitimde Lider Okul” görevi üstlenen TED Edirne Kolejinde tüm akademik ve sosyal çalışmalar öğrencilerimizin bilgili, açık fikirli, düşünen, sorgulayan, risk alan, duyarlı, hoş görülü dünya vatandaşı olmalarına destek olacak şekilde planlanmaktadır" ifadelerine yer verdi.

"Veliler, eğitimin en önemli paydaşlarındandır"

 İyi bir öğretmenin, öğrenci kalmayı başaran olduğuna vurgu yapan Bayram, "İlkesi ile mesleğine değer katan, öğrencileri ile araştıran, öğrenen, öğrencilerine yol gösteren kıymetli meslektaşlarım emeğiniz, iş birliğiniz ve kurumumuza katkılarınız için teşekkürler. Eğitimin önemli paydaşlarından olan velilerimiz, sizinle oluşturacağımız tutum ve dil birliğimiz evlatlarımızın eğitim sürecinin sağlıklı ilerleyebilmesi için çok kıymetlidir. Okul-aile iş birliği çocuklarımızın özelinde sosyal ve akademik gelişimin en önemli belirleyici faktörüdür. Birbirimizden haberdar olduğumuz, beraber hareket ettiğimiz keyifli bir yıl diliyorum. Atatürk’ün “Bireyler düşünür olmadıkça, topluluklar istenilen yöne sürüklenir” ifadesini kendisine birey yetiştirme felsefesi edinen TED Edirne Kolejinin sevgili öğrencileri, sizler bu güzel ülkenin eğitimde yanan meşalelerisiniz. Ve siz eğitiminizde yol aldıkça etrafınızı da aydınlatacaksınız. Aydınlık yarınları oluşturacak öğrencilerimiz, öğrencilerimize yol gösteren kıymetli öğretmenlerimiz ve velilerimiz, hepimiz için sağlıklı, mutlu, başarıları beraber kutlayacağımız güzelliklerle dolu bir eğitim yılı diliyorum" şeklinde konuştu.

İpek Esma Çeşme