TED Edirne Koleji, mesleğinde öncü velileri ağırladı

TED Edirne Koleji Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından 'Geleceğim Evimde' projesi çerçevesinde mesleğinde öncü velileri öğrencilerle buluşturan bir program düzenlendi.

TED Edirne Koleji, mesleğinde öncü velileri ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji Konferans salonunda düzenlenen programda Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Nefroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sedat Üstündağ, Eczacı Havva Çolak, Diş Hekimi Melike Bozkaya Kunt yer aldı.

Alanında uzman mesleğinde öncü olan katılımcılar meslek tanıtımı yaparak öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Öğrenciler de merak ettiklerine yanıt bulma imkanı elde etti.

Öğrencilerin meraklı sorularına oldukça samimi cevaplar veren alanında uzman konuklarla keyifli bir sohbet toplantısı gerçekleştirilmiş oldu.

Program sonunda Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Nefroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sedat Üstündağ, Eczacı Havva Çolak, Diş Hekimi Melike Bozkaya Kunt'a verdikleri katkılar ve değerli bilgilerden dolayı çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Merkezi