TED Edirne Koleji lise öğrencileri ve velileri toplantıda bir araya geldi

TED Edirne Koleji tarafından liseye yeni başlayacak öğrenciler ve velileri için ‘Liseye Merhaba' toplantısı düzenlendi.

TED Edirne Koleji lise öğrencileri ve velileri toplantıda bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji konferans salonunda düzenlenen toplantıya katılan lise öğrencileri ve velileri burada kaynaşarak fikir alışverişinde bulundu. ‘Liseye Merhaba’ toplantısında öğrenci ve velilere okul ve planlamalar hakkında bilgi verildi.

Bu yıl ortaokuldan liseye geçiş yapan TED Edirne Koleji Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencileri ve velilerine yönelik düzenlenen ‘Liseye Merhaba’ toplantısında merak edilen sorular da yanıt buldu.

Toplantıda liseye yeni başlayacak öğrencilere okulun işleyişi ve planlaması anlatıldı.  TED Edirne Koleji Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Azize Gündem Akay "Lise velisi olmak" konulu seminerde velilerle bir araya geldi.

Kolejin Lise Müdür Yardımcısı Kemal Çavdarlıer okul kuralları hakkında öğrenciler ve velilere bilgi verdi. Okulda görevli branş öğretmenleri ise eğitim-öğretim yılı planlamaları hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileyen TED Edirne Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Nurdan Bayram, “Liseye geçiş yapan öğrencilerimize ve velilerimize hoş geldiniz diyoruz. TED Edirne Koleji Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimiz ile birlikte başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmek istiyoruz. Onlar gibi bizlerde ilk ders zilinin çalmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Özlem Ceylan