TED Edirne Koleji güçlü ve dinamik kadrosuyla yeni döneme hazır

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldı. TED Edirne Koleji 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı yeni dönemi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

TED Edirne Koleji güçlü ve dinamik kadrosuyla yeni döneme hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji güçlü eğitim kadrosu ve tüm gücüyle yeni dönem için hazırlıklarını tamamladı. öğrencileri güvenle geleceğe hazırlamak adına tüm çalışmalarını tamamlayan TED Edirne Koleji öğretmenleri ve eğitim kadrosu, 2023-2024 eğitim öğretim yılına yüksek bir enerji ve heyecanla hazırlandı.

TED Edirne Koleji'nde 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış programı düzenlendi. Öğretmenler; bu süreçte takım çalışmaları, atölyeler, eğitimler ve zümre çalışmalarıyla daha güçlü iletişim kurma ve senkronize hareket edebilme becerilerini geliştirerek, birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar. TED Edirne Koleji öğretmen ve yöneticileri istişarelerde bulunarak yeni dönemde yapılacak çalışmaları değerlendiriyor.

Yeni dönem öncesi yapılan planlamaları ve çalışmaları değerlendiren TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, öğretmenlerle bir araya gelerek çalışmaları daha ileriye taşıma noktasında yapılabileceklerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Cumhuriyetin temel değerlerini esas alan 95 yıllık Türk Eğitim Derneği çatısı altında, geleceğin teminatı öğretmenlerle birlikte yeni bir döneme başladıklarını söyleyen TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, "Her yıl daha da güçlenen eğitim kadromuzla 2023-2024 eğitim öğretim yılına en iyi şekilde hazırlanıyor, çocuklarımıza aydınlık bir gelecek inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Kuruldukları günden bu yana öğrencilerin geleceğe güvenle hazırlanmalarını sağlamak adına çeşitli proje ve çalışmaları hayata geçirdiklerini söyleyen TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, büyük bir özlemle öğrencileri beklediklerini ifade etti.

Haber Merkezi