TED Edirne Koleji deprem bölgesine yardım malzemesi yolladı

TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba ve kolej öğretmenlerinin destekleriyle depremzedeler için hazırlanan yardım paketleri deprem bölgesine doğru yola çıktı.

TED Edirne Koleji deprem bölgesine yardım malzemesi yolladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji’nden yapılan açıklamada, “Değerli velilerimiz, Kurucumuz Nesim İba ve öğretmenlerimizin destekleriyle hazırladığımız yardım paketleri deprem bölgesine doğru yola çıktı.” İfadelerin kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, yardımların Türk Eğitim Derneği, AFAD ve Edirne Valiliği koordinesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı da aktarıldı.

TED Koleji’nin depremin ilk gününden itibaren afet bölgesindeki okulları (TED Adana Koleji, TED Malatya Koleji, TED Diyarbakır Koleji, TED Şanlıurfa Koleji ve TED Hatay Koleji) barınma ve yemek ihtiyaçları için açık tutuluyor. Hatay’da kurulacak beş seyyar mutfak için malzemeler Türk Eğitim Derneği yardım tırları ile gönderilmeye başlandı. TED Kurumlarına gönderilen ayni yardımlarda su, konserve, kuru gıda ve hijyen malzemeleri toplanarak paketleniyor.

TED Edirne Koleji tarafından yapılan açıklamada, deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara ise acil şifa dileklerinde bulunuldu.

Haber Merkezi