Silahlı yaralama güvenlik kamerasına yansıdı

Edirne'de Yazar Sabriye Cemboluk Sokağı'nda İ.Ç isimli şahıs henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı D.C isimli şahsı silahla yaraladı. Yaralanan D.C sağlık ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlı İ.Ç ise ekipler tarafından gözaltına alındı.

Silahlı yaralama güvenlik kamerasına yansıdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alınan bilgiye İ.Ç ile D.C arasındaki tartışma kavgaya döndü. Sabuni Mahallesi Yazar Sabriye Cemboluk Sokak’ta gerçekleşen kovalamacanın ardından İ.Ç yanındaki silahla D.C’ye ateş etti. Henüz nedeni bilenmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada D.C kalçasından yaralandı. D.C’ye ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri yaptı. Yaralı D.C daha sonra tedavi için Trakya Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay esnasında Yazar Sabriye Cemboluk Sokağı’na yakın bir noktada bulunan polis memurunun dikkati sonucu şüpheli İ.Ç silahıyla birlikte yakalandı. Polis şüpheli İ.Ç’yi gözaltına aldı.

Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri ise bölgede çalışma gerçekleştirdi. Silahlı yarala an be an güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Burcu Temel