Sıcak havanın etkisi ile sokak müzisyenleri Saraçlar Caddesi'ni şenlendirdi

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar cadde ve sokalar akın etti. Sokak sanatçıları ise Edirne'nin en işlek caddesi Saraçlar'ın dört bir yanında sanatlarını icra etti.

Sıcak havanın etkisi ile sokak müzisyenleri Saraçlar Caddesi'ni şenlendirdi

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar cadde ve sokalar akın etti. Sokak sanatçıları ise Edirne’nin en işlek caddesi Saraçlar’ın dört bir yanında sanatlarını icra etti.

Bir süredir yağışlı seyreden hava yerini güneşli ve sıcak havaya bıraktı. Güneşli havayı fırsat bilen Edirneliler ise kent trafiğe kapalı ve en işlek caddesi Saraçları doldurdu.

Güneşin tadını çıkardılar

Güzel havayı değerlendirip çarşıya çıkan vatandaşlar sıcak havanın keyfini çıkardı. Saraçlar caddesinde sıcak hava ile beraber yazı aratmayan görüntüler oluştu. Kimi insanlar banklarda oturup güneşlenirken kimi ise sokak çalgıcılarına kulak verdi, dans etti.

Kış mevsimini durgun geçiren esnaflar da sıcak havadan nasibini alırken, caddenin dört bir yanındaki sokak müzisyenleri de sanatlarını icra ederek, Saraçlar Caddesinde gezinmeye çıkan halkın kulaklarının pasını sildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre Edirne’de 28 Mart Perşembe günü hava sıcaklığının en yüksek 24 en düşük 11 derece olması beklenirken  29 Mart Cuma günü ise en düşük 11, en yüksek 25 derece olması bekleniyor.

Doğukan Vurgun