Sanayi Sitesi esnafları iftar yemeğinde bir araya geldi

S.S. Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar yemeği programını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Sanayi Sitesi esnafları iftar yemeğinde bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen programda konuşan S.S. Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Cafer Rokovet, esnafların kentin ve ülkenin kilit taşı, birlik ve beraberliğin ise çimentosu olduğuna değindi.

Eski ustalardan ve başkanlardan miras kalan geleneksel  iftar yemeğini  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Rokovet, birlik ve beraberliğin daim olmasını diledi.

Her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, geleneksel iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İftar programına  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, Edirne Şoförler Odası Başkanı Ali Şahin, Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Ayhan Çiftçi ve Yönetim kurulu üyeleri, Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Birol Özbaş, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, STK ve Oda yöneticileri, kamu kurum müdürleri ile sanayi esnafı katılım sağladı.

Özlem Ceylan