Polis ekiplerinden Sosyal Dayanışma Merkezlerine ziyaret

Edirne'de Kadın Destek Uygulaması(KADES) Projesi çerçevesinde çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Sosyal Dayanışma Merkezlerini ziyaret ederek bilgilendirme yaptı.

Polis ekiplerinden Sosyal Dayanışma Merkezlerine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanları, Kadın Destek Uygulaması(KADES) çerçevesinde Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM)’a ziyaret etti.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, kadına şiddetin azalması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında Sosyal Dayanışma Merkezlerinde bilgilendirme yapan ekipler, bu merkezlerde bulunan kreşlerdeki çocuklarla da bir araya geldi.

KADES programı hakkında toplumsal duyarlılık ve bilincin arttırılması amacıyla kıraathanelerde, otogarda, kurs merkezlerinde ve pazaryerleri gibi çeşitli noktalarda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanları ile birlikte çalışmalar yapan polis ekipleri, vatandaşların görebileceği alanlara bilgilendirici afişler de asıyor.

Burcu Temel