POLİS EKİPLERİNDEN, ERKEKLERE KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE BİLGİLENDİRMESİ

Edirne'de İçişleri Bakanlığı tarafından Kadına yönelik Şiddetle Mücadele Etkinliği ve bu konudaki bilincin artırılması amacıyla hazırlanan ‘Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşür erkeklere dağıtıldı.

POLİS EKİPLERİNDEN, ERKEKLERE KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE BİLGİLENDİRMESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadına şiddetin önüne geçmek ve bu konudaki duyarlılığı arttırmak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından çeşitli çalışmalar yapılıyor. Bu çerçevede ‘Kadına El Kal-Ka-Maz’ sloganıyla hazırlanan broşür erkeklere dağıtılarak mücadele çalışmaları yürütülüyor.

Bu çerçevede etkinlik düzenleyen Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Jandarma, müftülük ile Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü Ekipleri kentteki  pazarda erkek esnaf ve müşterilere broşür dağıtarak bilgilendirmede bulundu.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Jandarma, müftülük ile Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü personelleri tarafından erkek vatandaşa aile içi ve kadına şiddetle mücadele çalışmalarının önemi anlatıldı.

Yapılan çalışma çerçevesinde bilgilendirici broşür dağıtımı gerçekleştirildi. Pazar esnafı ve vatandaşlar da yapılan çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi.

Özlem Ceylan