Özel kostümlerle özel bir gece

Edirne'de bir çok mekânda yapılan 'Cadılar Bayramı' partilerinde sadece mekan çalışanları maske takarken MD Pub müdavimleri giydikleri kıyafetlerle yabancı ülkelerdeki kutlamalara taş çıkardılar.

Özel kostümlerle özel bir gece
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yabancı ülkelerde yıllardır kutlanan ancak ülkemizde yeni yeni başlayan “Cadılar Bayramı” partileri 31 Ekim Cuma gecesini renklendirdi. Birçok mekânda düzenlenen partilerde mekân dekorları güne uydurulup çalışanlar maske takarken, MD Pub müdavimleri kendilerinin hazırladığı ve giydikleri kostümlerle “Sokakta Hayat Var”a hayat kattılar.

Yapılan kostüm yarışmasında en çok oyu alan Kedi Kız birinci, Joker ikinci, Viking savaşçısı da üçüncü oldu. Mekânda düzenlenen partinin baş sorumluları Saygın Tekergölü (Kral Aragorn) ve Göker Cebeci (Çılgın Doktor) gecenin en beğenilen kostümlerine sahip olmalarına rağmen yarışmaya katılmayarak misafirlere jest yaptılar. Gecede ilgi çeken diğer kostümler arasında Splinter Cell, Eric Draven The Crow, İmmortal, Jason, Jacksaw, Ozzy Osbourne, Uyuyan Güzel, Legolas, Azrail, Mızmız Myrtle, Ejderha Dövmeli Kız yer aldı.