Okul çantaları CUMPA'dan

Okulların açılmasına kısa bir süre kala veliler okul alışverişi telaşı arttı. Ulus Pazarı'nda okul malzemeleri satışı yapan esnaflar ürünlerinde çeşitliliği arttırdı.

Okul çantaları CUMPA'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 7 yıldan beri çanta satışı yapan pazarcı esnaflarından Ömer Ucoklu okulların açılmasına çok az bir süre kala satışlarının şimdiden iyi gittiğini ve her bütçeye hitap eden çantalarının olduğunu belirtti. Edirneli müşterilerin yanında sabahın erken saatlerinde Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen müşteriler de okul alışverişlerini Ulus Pazarı’ndan yapmayı tercih ediyor.

Her bütçeye göre çanta mevcut

Uzun yıllardır pazarlarda çanta satışı yapan Ömer Uçoklu 7 yıldan beri Edirne’de Ulus Pazarı’nda satış yaptığını söyleyerek; “Çanta sektörü de sürekli modellerini yenileyen bir sektördür. Okul sezonu yaklaşınca okul çantaları ve beslenme çantalarında çeşitlerimizi arttırıyoruz. Bu hafta pazarda Edirneli vatandaşlardan çok Yunanistan’dan ve Bulgaristan’dan gelen müşterilerimizden yoğun ilgi var. Onlar da çocuklarının okul alışverişlerini Edirne’deki esnaflardan ve pazarımızdan yapıyorlar. Sabahın erken saatlerinden itibaren satışlarımız iyi gitti. Yabancı müşterilerimizin pazarımıza gelmesi de bizleri ayakta tutuyor. Fiyatlarımız her bütçeye hitap ediyor. 30 lira ile 100 lira arasında çantamız var. Herkes kendi bütçesine göre almaya çalışıyor. Müşterilerimizi genelde ağır olmayan   çantalarımıza yönlendiriyoruz. Okula yeni başlayacak olanlar için çeşitli çantalarımız var. Satışlarımızda sınıflara göre öneride bulunuyoruz. Şimdiden tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun diyorum” dedi.

Özlem Ceylan