Meslek Örgütlerinde Ekonomi Açıklaması

Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu KESK, DİSK, TMMOB, TTB Edirne Örgütü temsilcileri ortaklaşa basın açıklaması yaparak Türkiye ekonomisinin tehlikeli bir döviz ve borç krizi ile karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Meslek Örgütlerinde Ekonomi Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DİSK Edirne Şubesi’nde bir araya gelen Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu KESK, DİSK, TMMOB, TTB Edirne Örgütü temsilcileri açıklama yaparak yaşanan dolar krizi sonrasında Türk ekonomisinin daha da kötüleşeceğini iddia ettiler.

Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu adına açıklamayı okuyan Ayhan Fırtına; “Türkiye ekonomisinin tehlikeli bir döviz krizi ve borç krizi ile karşı karşıyadır.” Dedi.

Ayhan Fırtına, Edirne Emek Ve Meslek Örgütleri olarak krizin faturasının işçi sınıfına ve halka kesilmemesi için diğer tüm emek güçleriyle beraber mücadeleyi yükselteceklerini söyledi.

Açıklamayı okuyan Ayhan Fırtına yıllardır sinyallerini veren bir krizin dış güçlerin komplosu olarak açıklamanın çözüm aramak yerine iç politikayı idare etmeyi gözeten ciddiyetsiz yaklaşımlar olduğunu iddia etti.

Özlem Ceylan