Mazbatalarını aldılar

CHP Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan Edirne Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen tören ile mazbatalarını aldı.

Mazbatalarını aldılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’li Okan Gaytancıoğlu Edirne halkının güvenini kazanıp tekrardan seçilmiş olmanın gururu ve mutluluğu içerisinde olduğunu dile getirdi.

“Gururlu ve mutluyum”

Okan Gaytancıoğlu Edirne halkının güvenini kazandığı için gurur duyduğunu ifade ederek; “24 Haziran seçimlerinde gerçekleşen irade sonucu 3’üncüye milletvekili oldum. Arkamda Edirne halkının güvenini hissediyorum. Gururlu ve mutluyum. Ülkemizin bir an önce normalleşmeye geçmesi ve çiftçinin sorunlarının yoksulluğun sorunlarını konuşmamız lazım. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümle Edirne halkının sorunlarını mecliste dile getirmeye 81’milyon insan için çalışacağım. Edirne halkına ban duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

CHP Milletvekili Erdin Bircan ise, Edirne’den başlayarak ülkenin her yerine yayacakları bir huzur projelerinin olduğunu ve bunun ile ilgili mecliste çalışma yapacaklarını belirtti.

“Edirne’mize ve ülkemize hayırlı olsun”

Erdin Bircan milletvekilliğinde üçüncü dönemi olduğunu belirterek; “Yeni bir döneme giriyoruz. Üçüncü dönemim hatta buçuklu dönemimiz vardı. 26. Dönem buçuklu bir dönemdi. Şu anda 27. Dönem mazbatalarımızı aldık. Önce Edirne halkımıza sonra daha sonra ülkemize hayırlı olsun diyorum. Bu ülkenin normalleşmeye ihtiyacı var. Bu ülkenin normalleşmesi yeni bir sistem yeni bir dönem ile birlikte yeni meclis değişik sistem oluştu. Ama önce huzuru sağlamak için Edirne’den başlayarak ülkenin her yerine yayacağımız bir huzur projemiz var. Bunun ile ilgili mecliste çalışma yapacağız” dedi.

Edirne adliyesi konferans salonunda düzenlenen törene Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve partililer katıldı.

Özlem Ceylan