Kuyumculardan genç çiftlerin yüzünü güldürecek indirim

Yaz mevsimi ve düğün sezonunda sona gelinmesine rağmen Edirne'deki kuyumcular pırlanta ve alyansta genç çiftlerin yüzünü güldürecek indirime başladı.

Kuyumculardan genç çiftlerin yüzünü güldürecek indirim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pırlantada yüzde 30, alyansta ise yüzde 20 indirime gittiklerini söyleyen kuyumcu esnafı Rahmi Cömert,  evlenecek çiftlere yönelik çeşitli kampanyalar yapmaya ve bu konuda kolaylık sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

Altının sakinliğini koruduğunu ve aynı şekilde seyrettiğini söyleyen kuyumcu esnafı Rahmi Cömert,  altının şuanda bin 15 liradan işlem gördüğünü ve parası olan vatandaşların bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini ifade etti.

Yaz sezonunda olduğu gibi şimdi de altın alımının hızla devam ettiğini belirten Cömert, uzun vadede en güvenli limanın altın olması sebebiyle kenarda parası olan vatandaşların kuyumcuların yolunu tuttuğunu aktardı.

“Zarar etmeyecek tek maden altın”

Zarar etmeyecek tek madenin altın olduğunu söyleyen Cömert, şimdi altın almanın tam zamanı olduğunu ifade eden Cömert, “Fiyatları etkileyecek bir sürü olaylar oluyor çevremizde. O açıdan fiyatlar en düşük olduğu zaman diye düşünüyorum. Bulgar vatandaşları Edirne'den altın da alıyorlar. Kentin ekonomisi Bulgaristan’dan gelen vatandaşlarla kalkınıyor. İç piyasa zaten kesinlikle hiçbir esnafın kirasını ödeme şansı yok. Edirne bu konuda şanslı. Yani gerçekten şanslıyız. En hareketli biziz” dedi.

Özlem Ceylan