Konteyner ev üreticileri depremzedeler için mesai saatlerini uzattı

Edirne'ye bağlı Karayusuf köyünde konteyner ev üreticileri deprem bölgesine Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler için konteyner üretmeye başladı. Üreticiler bölgeye konteynerleri yetiştirmek için fazladan mesai yapıyor.

Konteyner ev üreticileri depremzedeler için mesai saatlerini uzattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konteyner üreticileri depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması için tüm mesailerini harcıyor. Üreticiler resmi kurum, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerin taleplerini karşılamak için canla başla çalışıyor. Üreticiler tüm üretim gücünü deprem bölgesinin ihtiyaçlarının karşılanmasını için kullanıyor.

Depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması için hazırlanan konteyner evler tırlara yüklenerek bölgeye gönderiliyor.

Merkeze bağlı Karayusuf köyündeki atölyesinde üretim yapan Şenol Mert, depremzedelerin ihtiyaçları için üretim kapasitesinin artırıldığını belirtti.

Mert, fazla mesai yaparak çalıştıklarını ve belirtti ve şunları kaydetti:

"Depremin ardından konteyner talepleri gelmeye başladı. Edirne içi siparişleri iptal ettik ve deprem bölgesi için üretime geçtik. Şu an sürekli deprem bölgesine çalışıyoruz. Bende bir konteyner ev bağışında bulundum. Seyyar tuvalette imal edip deprem bölgesine gönderdik. Deprem bölgelerindeki vatandaşların soğuk hava şartlarından korunması için canla başla çalışıyoruz.” Dedi.

Depremin ardından başladıkları çalışmalar sonucunda 20 konteyneri bölgeye gönderdiklerini ifade eden Mert, üretimin devam ettiğini aktardı.

Üretim ekibine yeni işçilerin de katıldığını söyleyen Mert, mesainin artırıldığını ve izin yapmadan çalıştıklarını dile getirdi.

Daha çok ürün göndermeyi planladıklarını vurgulayan Mert, “Oradaki vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadar yardım edip, yaraları sarmaya çalışacağız. Depremzedelere destek vermeye davam edeceğiz. Gelen taleplerin karşılanması için hız kesmeden, aksine üretimi artırarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.