Kitap Kulübü 'Küçük Şeyler' İçin toplandı

Edirne Yüksel Yeşil İlkokulu Sınıf Öğretmeni Mesut Omca tarafından kurulan 'Kitap Kulübü' sınıf velilerinin katılımıyla bu ayki toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen üçüncü kitap söyleşisinde Prof. Dr. Üstün Dökmen'in 'Küçük Şeyler' adlı kitabı incelendi.

Kitap Kulübü 'Küçük Şeyler' İçin toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Yüksel Yeşil İlkokulu Sınıf Öğretmeni Mesut Omca tarafından kurulan "Kitap Kulübü" sınıf velilerinin katılımıyla bu ayki toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen üçüncü kitap söyleşisinde Prof. Dr. Üstün Dökmen'in  "Küçük Şeyler " adlı kitabı incelendi.

Söyleşinin moderatörlüğünü sınıf velilerinden Nilgün Kasap, Burcu Kondok ve Sedef Kıskaç yaptı. Yönetmenliğini Richard Lagravenese'nin yaptığı ve bir öğretmenin yaşam öyküsünü konu alan "Özgürlük Yazarları" filmi yorumlandı.

Sağlıklı beslenme konuşuldu

Kitap kulübü söyleşilerinin üçüncü toplantısına konuşmacı olarak katılan Uzman Diyetisyen Esra Çelakıl "Sağlıklı Beslenme" konusunda velilere bilgi verdi.

Dördüncü toplantı Prof. Dr. Haluk Yavuzer'in  "Çocuk Eğitimi El Kitabı"nı ve yönetmenler Scott Mc Geheve ile David Siegel'in "Arada Kalan " filmini yorumlamak üzere 1 Mart 2020 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Ebubekir Sıddık Semiz