Keşan Belediyesi'nden karla mücadele çalışması

Hava sıcaklıklarının eksi derecelere kadar düşmesi ve kar yağışı nedeniyle Keşan Belediyesi tarafından 300 kişilik kriz masası oluşturuldu. Kar yağışı nedeniyle sürücülere uyarıda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, karla mücadele için hazır olduklarını aktardı.

Keşan Belediyesi'nden karla mücadele çalışması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hava sıcaklıkların düşmesi ve ilçede başlayan kar yağışı sebebiyle harekete geçen Keşan Belediyesi, karla mücadele çalışmalarına başladı. İlçe Belediye Başkanı Helvacıoğlu, kriz masası oluşturduklarını ve 300 kişilik ekiple hazır olduklarını belirtti.

Keşan Belediyesi olarak karla mücadele için hazır olduklarını söyleyen Başkan Helvacıoğlu "Siz Keşan’ın üzerini örten beyaz örtünün ortaya çıkardığı manzaranın tadını doya doya çıkarın diye daima hizmetinizdeyiz. Acil durumlar ALO 153’ü arayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğimiz kar yağışının tadını hep birlikte çıkaralım" dedi.

Edirne Keşan ilçesinde başlayan kar yağışı sebebiyle kriz masası oluşturarak teyakkuza geçtiklerini ve 300 kişilik ekiple ilçede olumsuzluklara karşı hazır olduklarını söyleyen Başkan Helvacıoğlu, "Kar yağışı nedeniyle kriz masamızı oluşturduk. Şehrimizde başlayan kar yağışının yaşatması muhtemel olumsuzluklara karşı biz 300 kişilik ekibimizle günün her saatinde hazırız. Siz Keşan’ın üzerini örten beyaz örtünün ortaya çıkardığı manzaranın tadını doya doya çıkarın diye daima hizmetinizdeyiz. Bu güzelliklerin zevkini sürebilmek için sizlerden de tedbiri elden bırakmamanızı, araç kullanırken dikkatli olmanızı diliyoruz. Acil durumlar ALO 153’ü arayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğimiz kar yağışının tadını hep birlikte çıkaralım" ifadelerine yer verdi.

Doğukan Vurgun