Kermes gelirleri, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak

Edirne Selimiye İmam Hatip Ortaokulu'nda 'Önce insan önce ahlak' düsturu ile yola çıkılarak gelirleri ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak kermes düzenlendi.

Kermes gelirleri, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak

 

 

Okul aile birliği koordinesinde gerçekleştirilen kermeste el emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı.  Öğrenciler yararına düzenlenen kermese duyarsız kalmayan misafir ve öğrenci velileri yoğun ilgi göstererek hem alışveriş yaptı hem de bağışta bulundu.

Düzenlenen kermese İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Müdür yardımcıları Müzekka Bayrak, Cemal Turan, Nail Yılmaz, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, İl Kadın Kolları Başkanı Nergis İnce, Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran Bali, Sivil Toplum ve Gönüllü Kuruluş Temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Okul veli dayanışması çerçevesinde yapılan kermes sivil toplum kuruluşu, gönüllü kuruluşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Öğrenci veli ve mezunların katıldığı kermeste herkes beğendiği üründen satın aldı. Okul Aile Birliği Yetkilileri, kermes geliri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.

Özlem Ceylan