Kendi kızı için başladığı tasarım işinde şimdi siparişlere yetişemiyor

28 yaşındaki ev hanımı Ecem Bıyıklı, 3 yaşındaki kızına yaparak başladığı takı ve toka tasarım işinde kendisini geliştirerek ailesi ve çevresinin de desteği ile sipariş almaya başladı. İlk olarak yakın çevresinin çocukları için tasarım yapan Bıyıklı, şimdi siparişlere yetişemiyor.

Kendi kızı için başladığı tasarım işinde şimdi siparişlere yetişemiyor

Önce kendi kızına sonra ise yakınlarının çocuklarına takı ve toka yaparak işe başlayan 28 yaşındaki ev hanımı Bıyıklı, kısa sürede büyük beğeni topladı ve bu işi kazanca dönüştürmeye karar verdi. Yakınları ve çevredeki arkadaşlarının kendi aralarında duyurması sonrası sipariş almaya başlayan Bıyıklı, gece gündüz demeden en güzel tasarımları hazırlamaya çalışıyor. Bıyıklı'nın en büyük destekçisi de 3 yaşındaki kızı Nare Bıyıklı oldu. İşini büyük bir aşkla yapan Ecem Bıyıklı'nın hayalinde kendi işini kurmak var.

İstanbul,İzmir, Ankara ve bir çok illerden sipariş alan Bıyıklı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi de çocukların yüzünü güldürecek hazırlıklar yaparak özenle paketliyor ve kargoya veriyor.

Çeşitli renk ve süslemelerle takı ve tokalar ortaya çıkaran Bıyıklı, özel günler ve bayramlar için konsept toka ve takılar tasarlıyor. Yumuşak ve sağlığa zarar vermeyecek ürünler kullandığını belirten Bıyıklı, genel olarak çocuklara özgü çalışmalar yaptığı için daha dikkatli ve özen göstererek hareket ettiğini ifade etti.

Burcu Temel