Kaymakam Ekinci Sultaniçe'yi ziyaret etti

Enez Kaymakamı Cafer Ekinci Enez'e bağlı Sultaniçe Köyü'nü ziyaret etti. Köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Ekinci köyde yapımı devam eden köprü çalışmalarının hızlandırılması için talimat verdi.

Kaymakam Ekinci Sultaniçe'yi ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Enez’e bağlı Sultaniçe Köyü’nü ziyaret eden Enez Kaymakamı Cafer Ekinci muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köyün yeni köprüsünde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Ekinci, süreci hızlandırmak için gerekli ilgili görevlilere talimatlar verdi.

                Köprü çalışmalarına yaptığı ziyaretin ardından gerçekleştirilen yatırımları inceleyen Ekinci, köy kahvesinde kurum müdürleriyle bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi.

                Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Ekinci sorunları dinledi. Sorunların çözüme kavuşturulması için kurum amirlerine gerekli talimatları veren Ekinci sonrasında Sultaniçe Köyü’nden ayrıldı.

Ziyarette Kaymakam Ekinci’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Uzun, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yasin Samuk, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Serdar Hülagü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Z. Özlem Esengin eşlik etti.

Haber Merkezi