Kıyık Caddesi, Sokak Sağlıklaştırma Projesi ile hak ettiği görünüme kavuşacak

Edirne'nin daha iyi noktalara gelmesi adına çalışmalarını sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kıyık Caddesi'nde Sokak Sağlıklaştırma yapım işinin startını verdi.

Kıyık Caddesi, Sokak Sağlıklaştırma Projesi ile hak ettiği görünüme kavuşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Selimiye Cami Çevresi ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi’yle yepyeni bir görünüme kavuşturulan Selimiye Meydanı’nın ardından şimdi ise Kıyık Caddesi Sokak Sağlıklaştırma projesi hayata geçirilecek.

Binlerce turist ağırlayan Edirne'nin hak ettiği yere gelmesi için projelerin devam ettiğini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Selimiye Meydan çalışmalarında olduğu gibi Kıyık Caddesi'nde de güzel izler bırakacaklarını belirtti.

Edirne'nin Kıyık Caddesi, Sokak Sağlıklaştırma Projesi ile hak ettiği görünüme kavuşacak.

Edirne Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri Kıyık Caddesi Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının startını verdi. Sokak Sağlıklaştırma Projesi çerçevesinde harekete geçen ekipler, çalışmalara başladı.

Edirne'de her bir meydan ve her bir sokağı hak ettiği görünüme kavuşturacak projelere imza atmaya devam edeceklerini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,  "Hak Ettiğimiz Edirne için güzelleştirmeye devam edeceğiz! Selimiye Meydanımızı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'mızın yaptığı çalışmalarla kente yakışır görünüme kavuşturduk.Hem bölge  esnafımızdan hem de gelen misafirlerden çok olumlu dönüşler oldu. O harabe ve mezbelelik görüntüden eser kalmadı. Aynı şekilde sokak sağlıklaştırma projesi ile kenti daha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz. Kıyık Caddesi de tarihi ve turistik noktaları olan bir bölgemiz olduğu için burada yapılan çalışmalar daha fazla ilgi çekmesini ve daha fazla turist gelmesini sağlayacak. Böylece yaşanacak turist hareketliliği kent ekonomisine de can katacak. Tüm hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun!" şeklinde açıklamada bulundu.

Haber Merkezi