Kaybolan 'Ali Nazik' sahibine teslim edildi

Edirne'de pinscher cinsi ve 'Ali Nazik' adını verdiği köpeği kaybolan hayvansever, polis ekiplerinin çalışmasıyla büyük bir sevinç yaşadı. Kısa sürede bulunan köpek sahibine teslim edildi.

Kaybolan 'Ali Nazik' sahibine teslim edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de pinscher cinsi ve "Ali Nazik" adını verdiği köpeği kaybolan hayvansever, polis ekiplerinin çalışmasıyla büyük bir sevinç yaşadı. Kısa sürede bulunan köpek sahibine teslim edildi.

İstasyon Mahallesi’nde yaşayan 52 yaşındaki Şirin Bilat, pinscher cinsi ve "Ali Nazik" adını verdiği köpeğini bakması için yakın arkadaşına emanet etti. Köpeğinin kaybolduğunu öğrenen Bilat, polis ekiplerini arayarak destek istedi.

Polis ekipleri büyük bir çalışma yaparak köpeği buldu. Alışveriş merkezi önüne bağlanan köpeğin bir erkek tarafından alındığının belirlenmesi üzerine Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri şahsa ulaştı.

Köpek ardından, polis ekipleri tarafından sahibine teslim edildi.

“Ali Nazik” adını verdiği köpeğini çok sevdiğini ifade eden Bilat, "Çok korktum. Köpeği alan kişi de hayvansever biriymiş, Ali Nazik'i birkaç gün misafir etmiş." dedi.

Polis ekiplerine teşekkürlerini sunan Bilat, "Çok önemli işleri arasında bu işle ilgilenmezler diye düşünmüştüm ama ilgilendiler, doğum günümde köpeğimi getirdiklerinde kalbim duracak gibi oldu. İnsan evladını bulunca nasıl mutlu olursa o heyecanı yaşadım. Dünyanın en güzel hediyesi köpeğimin bulunması oldu. Polis ekiplerine biraz hırçınlık yapmış ama bir zararı olmamış. Çok yakışıklı ve güzel bir köpek. Mahalledeki komşularım da köpeğimi çok seviyor. Mahallemizin maskotu gibi." Şeklinde konuştu.

İpek Esma Çeşme – Berkan Yılmaz