Edirne Barosunun acı günü: Özdöl, son yolculuğuna uğurlandı

Edirne Barosu önceki dönem başkanlarından Avukat Teoman Özdöl hayatını kaybetti. Av. Özdöl için ilk olarak Adliye önünde tören düzenlendi. Özdöl'ün naaşı daha sonra Eski Camide kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Edirne Barosunun acı günü: Özdöl, son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Barosu önceki dönem başkanlarından Avukat Teoman Özdöl hayatını kaybetti. Avukat Özdöl'ün vefatı Edirne Barosu başta olmak üzere sevenleri ve meslektaşlarını derin yasa boğdu.

Av. Teoman Özdöl (70), için Edirne Adalet Sarayı önünde veda töreni düzenlendi. Törene Edirne Baro Başkanı Av. Gökhan Karakoç, avukatlar, ailesi ve sevenleri katıldı. Daha sonra Özdöl'ün naaşı, Eski Cami’ye getirildi.

Özdöl, Eski Cami’de kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Düzenlenen cenaze törenine Özdöl’ün meslektaşları ve yakınlarının yanı sıra, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, AK Parti İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, Edirne Milletvekilleri Ediz Ün, Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, Şükrü Ciravoğlu, Edirne Baro Başkanı Gökhan Karakoç ve çeşitli siyasi parti temsilcileri katıldı. Özdöl’ün naaşı kılınan cenaze namazı sonrası Edirne Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Doğukan Vurgun