Jandarmadan evcil hayvanlarını tatil bölgesinde bırakanlara uyarı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde bulunan Erikli tatil bölgesinde tatil amaçlı gelen ve bölgeden ayrılırken evcil hayvanlarını sokakta bırakanlara uyarıda bulundu.

Jandarmadan evcil hayvanlarını tatil bölgesinde bırakanlara uyarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yaz sezonu bitti, vatandaşlar yaşadıkları şehirlere döndü ve okullar açıldı. Ancak yaz sezonunu tatil bölgelerinde geçiren vatandaşlar, evcil hayvanlarını geri götürmeyip sahil kesimlerinde bırakabiliyor. Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik çalışma başlatan ekipler, bu konuda vatandaşlara çağrıda bulunuyor.

Sorumluluk bölgelerinden birisi olan Erikli ilçesinde çalışma başlatan Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri, vatandaşlara, tatil sezonunun kapanmasıyla bölgeden ayrılırken yanlarında getirdikleri evcil hayvanları bölgede bırakmamaları, bırakanları uyarmaları ve cep telefonlarındaki HAYDİ uygulamasından ihbarda bulunmaları konusunda bilgilendirme faaliyetinde bulundu.

Daha yaşanabilir bir ortam sağlamak amacıyla Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik faaliyetlerin devam edeceği belirtildi.

Haber Merkezi