Jandarma ekipleri, kendisini askeri personel olarak tanıtan dolandırıcıyı kıskıvrak yakaladı

Edirne'de kendisini askeri personel olarak tanıtan dolandırıcı İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen takipli operasyon sonucu Tekirdağ'da yakalandı.

Jandarma ekipleri, kendisini askeri personel olarak tanıtan dolandırıcıyı kıskıvrak yakaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de kendisini askeri personel olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan A.A. isimli şahıs tutuklandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen dolandırıcılık olaylarının aydınlatılmasına ve engellenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Edirne'nin Süloğlu ilçesinde ikamet eden Z.B isimli mağdur vatandaşı arayarak , kendisini askeri personel olarak tanıtan ve kendisinin cinayet suçuna karıştığını ve konu hakkında ifadesini almaya evine geleceğini söyleyen şahıs Edirne İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektiflerinin yapmış olduğu ısrarlı takip sonucu yakalandı.

Kendisine askeri personel süsü vererek evine gelen şüpheliye 2 bilezik, 3 tam altın, 2 çeyrek altın, altın küpe ve 20 bin 202 lira nakit para veren Z.B. bir süre sonra dolandırıldığını anlayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektiflerinin yaptığı ısrarlı takip sonucu olayın faili olarak tespit edilen (A.A) isimli şahıs, JASAT dedektiflerinin tarafından Tekirdağ'da yakalandı.

Dolandırılmak suretiyle alınan suç eşyaları ele geçirilerek, mağdur vatandaş (Z.B)’ye teslim edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıs işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Emniyet ve Asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetlere, yine halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edeceği belirtildi. 

Burcu Temel