İki festival bir arada

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Edirne Müzik Festivali,5-7 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

İki festival bir arada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Organizasyon sorumluları Aziz Gül ve Ümit Özel, “Havaların soğumaya başladı. Fakat öğrencilerin de Edirne’ye dönmesiyle birlikte bilet satışlarımız çok iyi gitti. Çevre il ve ilçelerin de ilgisi güzel. Kapıda satışlarımız da olacak. Festivalimize olan ilgi artıyor. Güzel bir festival olacağını düşünüyoruz” dedi.

Biletler yok satıyor

Edirne ve Trakya’da birçok organizasyon düzenleyen Aziz Gül Organizasyon ve EDN Ajans, ikinci Edirne Müzik Festivali’nin hazırlıklarına başladı.5-6-7 Ekim tarihleri arasında Karaağaç Bade Kır Bahçesi’nde düzenlenecek olan festivalde; ilk gece Teoman, Cem Adrian, Oğuzhan Uğur ve PERA sahne alacak. İkinci gece ise sevilen sanatçılardan olan Yıldız Tilbe, NEV, Kalben ve Gazapizm, festivalin son gecesi de Şebnem Ferah, Ezhel, Son Feci Bisiklet ve Özge Fışkın müzikseverlerle buluşacak.

EDN Ajans yetkilisi Ümit Özel Trakya’da ve Edirne’de birçok festivale imza attıklarını söyleyerek; “1 yıl öncesinde düzenlediğimiz Edirne ve Trakya Festivalleri yoğun ilgi gördü. EDN Ajans ve Aziz Gül Organizasyon olarak yaptığımız festivaller beğeniliyor. Kültür-Sanat etkinlikleriyle ve yaptığımız çalışmalarla kente katma değer sağlamayı amaçlıyoruz. Festivale sadece Edirne’den değil, İstanbul’dan Tekirdağ’dan, Kırklareli’nden, Çanakkale’den pek çok farklı ilden katılım oluyor. Erikli’de yaptığımız festivallerde pansiyonlardan otellere, restoranlardan deniz malzemesi satan esnaflara kadar pek çok kişi gelir elde etti. Çevre il ve ilçelerden gelenler hem festivalimize katılmış oluyor hem de Edirne’yi görmüş oluyor” şeklinde konuştu.

Trakya bu festivalde buluşuyor

Diğer Organizasyondan sorumlu Aziz Gül, bu zamana kadar düzenledikleri festivallerde öğrenciler başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelenler tarafından çok büyük ilgi gördüklerini söyleyerek;  “Yakın zamanda Lüleburgaz Müzik Festivalini gerçekleştirdik. Kalabalık ve güzel bir festival oldu. Sorunsuz bir şekilde atlattık. Şimdi Edirne’de ikincisini yapacağımız müzik festivalinin hazırlıklarını tamamladık. Hayırlısıyla inşallah bu festivalimizin de güzel geçeceğini umuyoruz. Bilet satışlarımız iyi gitti. Trakya’da festivallerimizi en güzel şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.” Dedi

Bilet fiyatları ise günlük 50 TL, kombine 120 TL olarak belirlendi.

Altın Kabin Müzik Fest

Edirne’ de Ekim ayında iki müzik festivali düzenleniyor.  Her iki festivalin tanıtımı cafelerde ve sosyal medya üzerinde yapılıyor.

Altın Kabin Müzik Fest 4-5 Ekim tarihlerinde Edirne Öztaş Global Garden’de yapılacak.

4 Ekim Perşembe Edis, İdo Tatlıses, Khontkar, Yener Çevik, Rasimcan, Halil Vergin, 5 Ekim Cuma Demet Akalın, Merve Özbey, Erdem Kınay, Feride Hilal Akın, Canbey&Wolker, Selin Ciğerci, Zeo Jaweed müzikseverlerle buluşacak.

Altın Kabin Müzik Fest bilet fiyatları, günlük 50TL, Kombine ise 90 TL olarak belirlendi.

Özlem Ceylan