İba 'Yeni Edirne'yi birlikte ayağa kaldıracağız'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha ve hane ziyaretlerine devam ediyor.

İba 'Yeni Edirne'yi birlikte ayağa kaldıracağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Hep Birlikte Edirne" diyerek her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelen İba, önerileri dinleyip talepleri not alıyor. Sıcak sohbetlerin gerçekleştirildiği ziyaretlerde Edirne'nin daha güzel bir hale gelmesi için fikir alışverişlerinde bulunuluyor.

İba, ilk olarak Cumhur Ittifakı ortağı MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu ile birlikte Uzunkaldırım Caddesi'nde Mehmet Müzekker'in girişimi olan Şampiyon Yem dükkanının açılışını gerçekleştirdi.

İba, kuşlara ve kuş yetiştiriciliğine gönül vermiş vatandaşlara da hayırlı olsun dileklerini iletti.

"Vatandaşlarımızın taleplerini çok yakında gerçekleştireceğiz"

Cumhur İttifakı olarak merhum Burhanettin Bektaş için Bektaş Kahvehanesi'nde okunan mevlid-i şerife katıldıklarını dile getiren İba, vatandaşlar ile burada uzun süre sohbet etti.

Sıkıntıların ve beklentilerin ortak olduğunu dile getiren İba, "Mahallemizin taleplerini aldık, çok yakında her birini tek tek gerçekleştireceğiz inşallah. Hepimizin arzusu ve amacı bir." Şeklinde konuştu.

"Her projemizde şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi de düşünüyoruz"

İba, ardından Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş'in ve derneğin şehitler için okuttuğu duaya iştirak etti.

Şehitlerin emaneti güzel vatanı ve ailelerini sahipsiz bırakmayacaklarını belirten İba, "Her projemizde, her fikrimizde şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi de düşünüyor, en değerlilerini bu vatana feda eden bu aziz hemşehrilerimizi asla unutmuyoruz." Dedi.

"Biz bu yola hep birlikte çıktık"

İba, güne hane ziyaretleri ile devam etti.

Meydan Mahallesi'nde Selver Aksoy'un hanesine konuk olan İba, komşuları ve kendisiyle fikir alışverişinde bulundu.

Kadının halinden kadınlar anlar diyen İba, sıkıntıları, hayalleri, kentten beklentileri paylaştıklarını söyledi.

Bu yola Edirneliler ile çıktıklarını ifade eden İba, "Edirne’nin güzel insanları nasıl ki bizlere hanelerinin kapılarını açıyorlar; biz de bu şehrin hizmetkarı olduğumuz gün, Belediyemizin kapılarını tek tek her bir hemşehrimize ardına dek açacağız. Biz bu yola hep birlikte çıktık! Hep birlikte olacağız!" Şeklinde konuştu.

"Vatandaşlarımız için en güzel projeleri ve çalışmaları yapacağız"

İba, Kurtuluş Mahallesi'nden Güler ve Celil Güneş çiftinin evine misafir oldu.

Komşuları ve Edirne'nin geleceği çocuklar ile çok güzel bir buluşma olduğunu söyleyen İba, "Bizim gönlümüzde öyle bir yerdesiniz ki çocuklar! Sizler için ve Edirne’de yaşayan her bir evladımız için en güzel çalışmaları, en güzel projeleri yapacağız. Bu şehri en çok da sizler için pırıl pırıl, yemyeşil yapacağız! Siz bize güveniyorsunuz, biz de gönül birliğimizin gücüne güveniyoruz! Hazırız! Kararlıyız!" Dedi.

"Hedefimiz Edirne'nin hizmetkarı olmak"

İba, Şükrüpaşa Mahallesi'nden Hanife Şahin'in hanesine konuk oldu.

Samimi ve sıcak bir ortamda güzel sohbetler gerçekleştirdiklerini söyleyen İba, “Konumuz belli: Edirne’ye ve Edirne’mizin güzel insanlarına en doğru ve en iyi hizmeti ulaştırmak için yapacaklarımız. Hedefimiz belli. Edirne’nin hizmetkarı olmak. Gönüllerdeki yerimiz, birliğimiz beraberliğimiz daim olsun…" ifadelerini kullandı.

"Aynı gönül birliği ile Edirne’yi hep birlikte güzelleştireceğiz"

Barutluk Mahallesi'nde Fergül ve Serdae Döşlü çiftinin evlerine konuk olan İba, “Bizlerle birlikte olmak için gelen hemşehrilerimin ilgileri, samimiyetleri, destekleri için her birine teşekkür ediyorum. Aynı samimiyeti ve heyecanla... Aynı gönül birliği ile…Edirne’yi hep birlikte güzelleştireceğiz Yazları bu çayları yemyeşil kent parklarımızda içecek, sohbetlerimizi mis gibi bir havada edeceğiz." Dedi.

"Yeni Edirne’yi birlikte ayağa kaldıracağız"

İba, Fatih Mahallesi'nden Nuray Altun ve komşuları ile bir araya geldi.

Misafirperverlikleri için teşekkürlerini sunan İba, “Amacımız, Edirne’mizde gözlerine bakmadığımız, kalp kalbe konuşmadığımız tek bir hemşehrimizi dahi bırakmamak. Çünkü biz, iletişimin gücüne, kalplerin ve sözlerin gücüne inanıyoruz. Bu güçle, Yeni Edirne’yi birlikte ayağa kaldıracağız." Dedi

“Bizim kalplerimiz arasında köprülerimiz var şehrimizi de bu bağ ve birliktelikle güzelleştireceğiz”

İba, haftanın son ziyaretini Şükrüpaşa Mahallesi’nden Sahiba Özer’in hanesine gerçekleştirdi.

Ziyarete Özer’in komşuları da katıldı. Gönüllere köprü kurmanın çok kıymetli olduğunu ifade eden İba, “Bizim kalplerimiz arasında köprülerimiz var, şehrimizi de bu bağ ve birliktelikle güzelleştireceğiz.” Dedi.

Haber Merkezi