İba, ''Türkiye Yüzyılı' çizgisini Edirne'de hayata geçirmek için çalışmalarımız sürüyor'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Gönül Gönüle Edirne' ziyaretleri çerçevesinde Atatürk Bulvarı üzerindeki esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Hem merkezde hem ilçe ve beldelerde çeşitli ziyaretler yaptıklarını söyleyen Başkan İba, ulaşmadıkları kimse kalmayana dek çalışmalarını sürdüreceklerini aktardı.

İba, ''Türkiye Yüzyılı' çizgisini Edirne'de hayata geçirmek için çalışmalarımız sürüyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Gönül Gönüle Edirne' çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Gece gündüz demeden esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İba, onlardan gelen istek ve talepleri not alarak Ankara ziyaretine ilgili bakanlıklara iletiyor. Geçtiğimiz günlerde ilçe ve beldelerde ziyaretler yapan Başkan İba, bu kez kent merkezinde Atatürk Bulvarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalar yaptıklarını ve bu çerçevede birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir vizyon olarak işaret ettiği 'Türkiye Yüzyılı' çizgisini Edirne'de hayata geçirmek için vatandaşlarla el ele gönül gönüle hareket etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Haber Merkezi