İba, 'Tüm çabamız mutlu bir Edirne için'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba,  hane ziyaretlerine devam ediyor. Tüm çabalarının ve projelerinin mutlu Edirne için olduğunu söyleyen İba, Edirne'yi hak ettiği değere kavuşturacaklarını belirtti.

İba, 'Tüm çabamız mutlu bir Edirne için'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

'Hep Birlikte Edirne' sloganıyla çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, vatandaşların evlerine konuk olarak samimi sohbetler gerçekleştiriyor.

TÜM ÇABAMIZ MUTLU BİR EDİRNE İÇİN

İba, Sosyal medya üzerinden kendilerini davet eden Namık Kemal ve eşi Esra Fırat'ın evine misafir oldu.

Tüm çabalarının ve projelerinin mutlu Edirne için olduğunu söyleyen İba, Hemşehrilerimle sohbetin tadı ayrı güzel, birbirinden sevimli ve akıllı çocuklarımızla sohbetin keyfi ise başka bir güzel oldu. Biz istiyoruz ki, her bir hanemizde huzur olsun, evlatlarımızın mutlu sesleri, güleryüzleri ile Edirne’miz daha da aydınlansın. Dedi

İba ardından Nişancıpaşa Mahallesi'nde ikamet eden Fatma ve Tamer Özcan çiftinin evine konuk oldu.

Özcan çifti ve komşularıyla sohbet eden İba, Bizlere hanelerini açan, gönüllerinin kapılarını açan tüm hemşehrilerime tek tek teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu.

İba, son olarak Babademirtaş Mahallesi'nden Şennure ve Necdet çiftinin evine misafir oldu.

Vatandaşların kendisini güzel duygularla karşıladığını ifade eden İba, Hepsine samimiyetleri, güzel gönülleri için teşekkür ediyorum. Ne yaparsak, insan için…Edirne’mizin güzel insanları için… dedi.

 

EDİRNE'Yİ HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞTURACAĞIZ

İba, ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Edirne'yi hak ettiği değere kavuşturacaklarını söyleyen İba, Ulaşamadığımız, gözünün içine bakmadığımız, elini sıkmadığımız kimse kalmayacak demiştik. Bizler de gündüz gece demeden, durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz ifadelerini kullandı.   Haber Merkezi