İba, 'Hem esnafa hem vatandaşa dokunacak projelerimizle geliyoruz'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, gece gündüz demeden esnaf, STK ve hane ziyaretlerini  sürdürüyor.

İba, 'Hem esnafa hem vatandaşa dokunacak projelerimizle geliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adaylığı açıklanmasının ardından parti teşkilatı ile toplantılar yaparak fikir alışverişinde bulunan İba, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor.  Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ve çocuğu ile sıcak ve samimi sohbet eşliğinde  bir araya gelen İba, Edirnelilerin gönlünü fethediyor.

Ziyaretler çerçevesinde ilk olarak Edirne Selimiye 22 Kooperatif Başkanı Ahmet Sivri ve kooperatif üyeleri ile bir araya gelen İba ve beraberindeki heyet, birebir görüşme yaparak, dilek, öneri ve beklentilerini dinledi.

"Ulaşım konusunda çözümlerimiz hazır"

Ulaşım konusunda hem ulaşımcı esnafını, hem de vatandaşları mutlu edecek çözümler ve projeler hazırladıklarını belirten İba,  "Amacımız, her bir bireyin huzurla yaşayacağı bir Edirne! Edirnelilerin en büyük sorunlarından birisinin de ulaşım konusu olduğunu biliyoruz. Bu konuda çok güzel çalışmalarımız var. Çok az kaldı!" Dedi.

"Hep birlikte Edirne için yürüyoruz"

Daha sonra Fatih Mahallesi Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi yolu üzerindeki esnafı ziyaret eden İba, hayırlı işler dileyerek sıkıntılarını ve dileklerini dinledi.

Osmanlı'nın başkenti her köşesi tarih kokan Edirne'de izlerinin olmayacağı sokak, muhabbet ve sohbetlerinin girmeyeceği hane bırakmayacaklarının altını çizen İba,  "Genç, dinamik ve hareketli bir belediyecilik anlayışıyla; tüm dinamizmimiz ve heyecanımızla Hep Birlikte Edirne için yürüyoruz!" Dedi.

" Projelerimizi vatandaşlarımızdan aldığımız taleplere göre hazırlıyoruz "

Ziyaretlet çerçevesinde daha sonra Trakya Üniversite Ayşekadın Yerleşkesi Caddesi’ndeki esnafla bir araya gelen İba, ayrıca bölgedeki kahvehanelerdeki vatandaşların da hatırlarını sordu.

Edirnelilerle bir araya gelerek kente dair beklentilerini sorduklarını aktaran İba, halkın  beklentilerini çok önemsediklerini ve projelerini de ona göre hazırladıklarını ifade etti.

Edirne’nin dinamizmi, hareketi ve hak ettiklerinin çok büyük olduğuna değinen İba,  "Hem tarihin hem geleceğin şehri olan Edirne’mizi en güzel yarınlara hep birlikte, enerjimizle ve gönül birliğimizle taşıyacağız" İfadelerine yer verdi.

Haber Merkezi