İba, 'Güzel bir seçim kampanyası yaşadık'

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Edirne'de de sabah saat 08.00 itibariyle oy kullanma işlemi başladı. Eşi Nesim İba ile birlikte oyunu kullanmak için Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne gelen Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Edirne'de güzel bir seçim kampanyası yaşadık. Sonuçları heyecanla bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun' dedi.

İba, 'Güzel bir seçim kampanyası yaşadık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 1001'inci sandıkta oyunu kullandı. Eşi Nesim İba ve partililer ile birlikte oy kullanacağı okula gelen Belgin İba, sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

"Katılım gayet güzel"

Katılımın güzel olduğunu belirten Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, "Bu saate kadar iyiydi. Sabah saatlerinde biraz daha seyrekti ama öğlene doğru artmaya başladı. Biz de eşimle birlikte geldik, oyumuzu kullandık. İnşallah tüm Türkiye'de ve Edirne'mizde bir demokrasi şöleni olur. Şu anda Edirne’de huzur ve güven içinde bir ortam yaşıyoruz. Tüm Türkiye'de de öyle olur. Hem Edirne'miz için hem ülkemiz için hayırlı olmasını umuyorum. Bütün adaylarla birlikte Edirne'de güzel bir seçim kampanyası yaşadık. Sonuçları heyecanla bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı da oyunu Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 1002 numaralı sandıkta kullandı.

Doğukan Vurgun