İba'dan Ciravoğlu değerlendirmesi

Saha çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, CHP Adayı Şükrü Ciravoğlu'nun, adaylıktan çekilmesini değerlendirdi. İba, Ciravoğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileterek, yeni adaya da hayırlı olması temennisinde bulundu.

İba'dan Ciravoğlu değerlendirmesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmaları kapsamında Saraçlar Caddesi esnafını ziyaret etti. Ziyaretler sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İba, adaylıktan çekilen Şükrü Ciravoğlu hakkında değerlendirmelerde bulundu.  

Ciravoğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten İba, "Sağlık durumu ile ilgili biz de bilgi aldık. İyi olduğunu biliyoruz. Allah şifa versin bir an önce tekrar eski sağlıklı günlerine kavuşsun. Yeni adaya da hayırlı olsun diyoruz. Edirne'miz için de onun için de hayırlı olsun. Saha ziyaretlerimiz çerçevesinde Saraçlar Caddesi'ndeyiz. Ekibimiz ve meclis üyesi adaylarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar esnaflar ve ev ziyaretleriyle çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz" dedi.

Haber Merkezi