İba, 'Edirne'mize hizmet etmek için yola çıktık'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Saraçlar Caddesi esnafı ile bir araya gelen İba, 'Hizmet yerelde başlar. Biz de Edirne'mize hizmet etmek için yola çıktık' dedi.

İba, 'Edirne'mize hizmet etmek için yola çıktık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimler için geri sayım devam ediyor. Adaylığının duyurulmasının ardından kapı kapı dolaşarak kentte hayata geçirmek istedikleri projeleri Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hep Birlikte Edirne' sloganıyla çıktıkları yolda yaptığı ziyaretlerde tam not alıyor. Vatandaşlar ve esnafların düşüncelerine göre projeler hazırladıklarını belirten İba, artık Edirne'nin hak ettiği değeri alma zamanı geldiğini vurguladı.

Çok sayıda dernek ve esnafla bir araya gelen İba, hız kesmeden saha çalışmalarını sürdürüyor. Saraçlar Caddesi'nin başından itibaren tüm dükkanları tek tek dolaşarak projelerini anlatan İba, hayırlı işler dileyerek destek istedi.

"30 yıl önce de vaatler aynıydı ama değişen hiçbir şey olmadı"

30 yıldan beri Edirnelilerin temel belediyecilik hizmetlerindeki beklentilerinin değişmediğine dikkat çeken İba,"Hizmet yerelde başlar. Biz de Edirne'mize hizmet etmek için yola çıktık. 30 yıl önce de vaatler aynıydı ama değişen hiçbir şey olmadı. Edirne'nin kazanmasını istiyoruz. Projelerimizi siz esnaflarımız ve vatandaşlarımızın isteklerine göre hazırladık. Edirne her anlamda çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Osmanlı'ya başkentlik yapmış ve turist akınına uğrayan bu kadim şehre bu görüntüler yakışmıyor. Gece gündüz çalışmaya ve hizmete hazırız. Desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

"Edirne ile ilgili hayallerimizi ve yapmak istediklerimizi anlatıyoruz"

Saha ziyaretleri çerçevesinde Saraçlar Caddesi esnafı ile bir araya geldiklerini belirten İba, "Sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar sahadayız, gayret ediyoruz. Her bir vatandaşımıza projelerimizi anlatacağız. Edirne ile ilgili hayallerimizi ve yapmak istediklerimizi projelerimizi hem vatandaştan dinliyoruz, hem de kendi tecrübelerimizle çalışma yapıyoruz. Yakın zamanda seçim beyannamemizi de açıklayacağız" ifadelerine yer verdi.

"Edirne'ye hizmet etmenin yolunu arıyoruz"

Edirne'ye hizmet etmenin yolunu aradıklarını söyleyen İba, "Derdimiz de sevdamız da Edirne. Her gittiğimiz yerde teveccühle karşılanıyoruz. Yerel yönetimlerde iddia ortaya koyuyoruz. Biz Edirne'yi çok daha iyi yöneteceğimizi söylüyoruz. Gençliğimiz, tecrübemiz ve ekibimizle Edirne'yi hak ettiği değere kavuşturacağımız konusunda iddialıyız. Vatandaşlarımız da bize teveccüh gösterdi. Size inanıyoruz, arkanızdayız Edirne'yi en doğru siz yönetirsiniz diyorlar. Mutlu oluyoruz. İnşallah onların güvenini boşa çıkarmayacağımıza söz veriyoruz. Bu güne kadar nasıl çalıştıysak Edirne için gece gündüz demeden daha fazlası için gayret göstereceğiz" şeklinde konuştu.

İba'yı büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan 72 yaşındaki vatandaşlardan Çetin Kafadar, koyu CHP'li olmasına rağmen çalışmalarını takip ettiklerini ve çok beğendiklerini söyledi.  İba, esnaf ve vatandaşlar arasında oluşan samimi diyalog, aile ortamını aratmadı. Her bir esnafı tek tek ziyaret eden İba, sıcak ve içten yaklaşımı ile tam not aldı. 

Haber Merkezi