Hijyen ve sağlıklı beslenme eğitimi

Edirne Belediyesince Mithatpaşa İlkokulu ve Hacı İlbey Ortaokulundaki öğrencilere hijyen, sağlıklı beslenme ve akran zorbalığı konularında eğitim verildi.

Hijyen ve sağlıklı beslenme eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve beraberindeki uzmanlar, Mithatpaşa İlkokulu ve Hacı İlbey Ortaokuluna giderek, burada eğitim gören çocuklara hijyen, sağlıklı beslenme ve akran zorbalığı konularında eğitim verdi, çocuklarla sabah sporu yaptı. 

Edirne Belediyesi'nin bütün okullara gerekli desteği ve hizmeti verdiğini belirten Tanrıkulu, çocukların doğru ve sağlıklı beslenmesi, hijyene önem vermesi ve akran zorbalığından uzak durmaları için çalıştıklarını ifade etti.

Dezavantajlı bölgedeki okullarda bu eğitimleri vererek, çocuklara fırsat eşitliği sunmak istediklerini belirten Tanrıkulu, "Edirne Belediye personeli hemşire İnci Özer, hijyen, diyetisyen İdil Taşkın, sağlıklı beslenme, çocuk gelişim uzmanı Sevgi Dökmeci de akran zorbalığı konusunda öğrencilerimize önemli bilgiler verdi. Edirne Çocuk Hakları Derneği Başkanı Nebahat Çavuş'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

AA