'Her kesime dokunarak, tüm sorunlara çözüm üreteceğiz'

Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren Şükrüpaşa Mahallesi muhtar adayı Esra Akgün Yılmaz, mahallesine genç ve dinamik kadın eli değmesini istediklerini ve bu yüzden bir yola çıktıklarını belirterek projelerini anlattı.

'Her kesime dokunarak, tüm sorunlara çözüm üreteceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere kısa bir süre kala muhtar adayları da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Mahalleleri için birbirinden farklı ve yeni projeler hazırlayan adaylar, çeşitli ziyaretler yaparak destek istiyor.

Tüm vatandaşlara dokunacaklarını ve sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Şükrüpaşa Mahallesi muhtar adayı Esra Akgün Yılmaz, yaptığı açıklamada projelerini anlattı.

Şükrüpaşa Mahallesi’nin ilk kadın adayı olduğunu söyleyen Akgün Yılmaz, “Şükrüpaşa Mahallesi’nin ilk kadın adayı olarak azalarımla çıktığım bu yolda mahalle sakinlerinin her türlü talep ve dilekleri ile ilgili kurum ve kuruluşlarla dayanışma içerisinde çalışacağımı bilmelerini istiyorum. Mahalle sakinlerinin dertleri ile dertleneceğiz. Yaşanan sorunların çözülme aşamasında mahalle sakinlerimizi bilgilendireceğiz.  Mahallemizi birlikte yöneteceğiz.” Dedi.

Genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını belirten Yılmaz, mahalle sakinlerinin desteklerini beklediklerini ifade etti. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini çok önemsediklerinin altını çizen Yılmaz, bu istek ve talepleri yerine getirmek için var gücüyle çalışacaklarını aktardı.

Özellikle yaşlıların ulaşmakta zorluk çektiği hizmetleri hayat geçirmek için çalışacaklarını belirten Yılmaz, ayrıca muhtarlık çevresinde ödeme noktalarının da olması için gerekeni yapacaklarını ifade etti. Çocuklar için de projeler hazırladıklarını belirten Yılmaz, etüt merkezleri, kurslar, spor kompleksi gibi hizmetlerin de mahalleye gelmesi için ilgili mercilerle görüşerek harekete geçeceklerini söyledi.

Halk eğitim merkezlerinde geliştirme, yetiştirme kursları, el sanatları ve meslek edindirme kurslarının açılmasının öncülüğünü yapmak istediklerini belirten Yılmaz, mahallede eksik olan hizmetlerin gelmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

Esra Akgün Yılmaz’ın listesinde Samet Akcan, Murat Köksoy, Ömür Cüzdan, Nehir Cücüyener, Hacer Aktuğ, Suat Gültekin, Yılmaz Mardin ve Ali Günay da aza adayı olarak yer alıyor.