Hem yerli esnafa destek çıkıyor hem de spora teşvik ediyor

Spor tesisi işletmecisi Soner Totu, salgın döneminde sıkıntı yaşayan esnaflardan aldığı çeşitli ürünleri müşterilerine hediye ederek hem yerli esnafa kazandırıyor hem de müşterilerini sevindiriyor.

Hem yerli esnafa destek çıkıyor hem de spora teşvik ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Salgın sürecinde zor zamanlardan geçen esnafa destek olmak amacıyla spor tesisi işletmecisi Soner Totu, bir kampanya başlattı. Yerli esnaftan aldığı ürünleri müşterilerine hediye ediyor. Böylelikle hem esnafı kalkındırıyor hem de müşterilerine sporu sevdiriyor.

                3 sene önce spor tesisini açtıklarını söyleyen Soner Totu, açılışın ardından kısa süre sonra pandemi dönemine denk geldiklerini aktardı. Her kesim gibi pandemi döneminde bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirten Totu, bu süreci en iyi şekilde geçirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Sektöre girdiklerinden beri yenilikçi bir anlayışla hizmet vermeye çalıştıklarını dile getiren Totu, “Bu süreçte pandeminin insanlara verdiği sosyal açlıkla beraber dedik ki değişik bir hizmet anlayışı edinelim. İlk günden bu güne kendimizi hep yeniledik. İnsanların daha da sosyalleşmesi adına yeni bir sistem kurduk. Biliyorsunuz ki pandemi dönemi çok sıkıntılı geçti. Bizlerde yeni yılla beraber bu süreci atlatalım istedik. Bütün üyelerimiz ve esnaflarımızla görüşmelerimizi sağlayarak işletmemize gelen müşterilerime çeşitli hediyeler vermek istedik. Sosyal algısı kırılan vatandaşların pandemi sonrası daha da sosyalleşmesi adına çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik. Tekne turları, karavan tatilleri, teknolojik hediyeler, yemek çekilişleri gibi çeşitli hediyeleri sunmak istedik.” Dedi.

Tesisin sporcular için çeşitli projeler düzenlediğini söyleyen sporcu Merve Şahin, böyle bir anlayışla yaklaşmasının güzel bir davranış olduğunu dile getirdi. Spor yaparak hediyelerden faydalanmanın çok güzel olduğunu belirten Merve Şahin, “Telefon, yemekler, güzellik merkezinde bakım gibi birçok avantajlı hediyeler bizlere verilebiliyor. İnsanlar burada bir birlerine kaynaşıyor. Burayı tercih etmemin en büyük sebebi buradaki aile ortamı olması. Tesisin güvenlik durumu da çok güzel.  Bizlerle çok yakından ilgilenen personelle birlikte sporumuzu burada çok güzel bir şekilde yapıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Tesiste sporcu Ali Şahin, “Burada eşimle beraber çok verimli bir spor saati geçirebiliyoruz. İşletmede bizlere güzel hediyeler vererek motivasyonumuzu yükseltiyor. Buraya gelirken heyecanla geliyoruz. Aile ortamı olmasından dolayı bizler burayı evimiz gibi hissediyoruz. Bakalım inşallah hediyeler bize çıkar. Proje çok güzel. Kamp, tekne turları gibi sporcular için çok verimli olabilecek hediyeler mevcut. Temennimiz tabi ki de bize çıkması.” Dedi.

Özlem Ceylan