Hayatını kaybeden teşkilat çalışanları unutulmadı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 177'nci yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde hayatını kaybeden kurum çalışanları anısına mevlit programı düzenlendi.

Hayatını kaybeden teşkilat çalışanları unutulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski Cami’de düzenlenen mevlit programında şehitler, gaziler ile hayatını kaybeden Tapu ve Kadastro Teşkilatı çalışanları için dua edildi.

Köklü bir kuruluş olmanın getirdiği sorumluluğu yerine getirdiklerini söyleyen Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir, “Kuruma emek verenleri hiçbir zaman unutmadıklarını belirten Akdemir, "Unutmak tükenmek demektir. İnsan geçmişiyle geleceğe ışık tutar. Dolayısıyla biz de geçmişte bu kuruma emek veren büyüklerimizi yad etmek istedik" dedi.

Kuruluş yıldönümünde köklü bir kuruluş olmanın getirdiği sorumluluk ve bu kurumu kendilerine emanet eden kurucuları unutmamak adına mevlit okuttuklarını söyleyen Akdemir,  Teşkilata emek veren isimsiz kahramanları anmak için bir araya geldiklerini aktardı.

Mevlit Programının ardından Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir ve beraberindeki çalışanlar Eski Cami önünde fotoğraf çektirdi.

Burcu Temel