Hayalet ekran koruyucuya her geçen gün ilgi artıyor

Vatandaşların artık son yıllarda gelişen teknolojiyle birlikte telefonları için hayalet ekranı tercih etmeye başladığını ve her geçen gün ilginin arttığını söyleyen 15 yıldır teknolojik aletlerin satışını yapan işletmeci Ertan Tanış, bu ekranın tercih edilme sebeplerini anlattı.

Hayalet ekran koruyucuya her geçen gün ilgi artıyor

 

 

Mesajların, videoların ve telefondan yapılan bütün işlemlerin yan taraftan görülmesini engelleyen hayalet ekrana olan ilgi her geçen gün artıyor. Son dönemlerde vatandaşlar, cep telefonlarına kırılmaz camlı ekranlar yerine hayalet ekran koruyucularını taktırıyor.

Her geçen gün kişisel verilerin korunması zorlaşırken, teknolojinin gelişmesiyle birlikte kırılmaz ekranların yerini hayalet ekran koruyucuları alıyor. Gerek otobüste giderken gerek ise bir mekanda otururken cep telefonuyla yapılan işlemleri başkalarının görmesini istemeyen vatandaşlar, son dönemlerde hayalet ekran koruyucularını tercih ediyor.

Özellikle son dönemlerde hayalet ekran koruyucu satışlarının arttığını söyleyen teknolojik aletlerin satışını yapan işletmeci Ertan Tanış, "Hayalet ekran yandan biri sizi izlediği zaman telefonunuzu göstermemeye yarıyor. Çünkü insanlarımız çok meraklı. O yüzden insanlar da telefonunu göstermek istemiyorlar. Yandaki izlesin istemiyor. O yüzden birçok vatandaş hayalet ekran koruyucuya yöneliyor. Diğer ekran koruyuculara göre daha sağlam oluyor. Çünkü çift katman olduğu için. Cam daha korumalı. Herkese tavsiye ediyoruz" dedi.

Ayrıca hayalet ekran koruyucunun ekranın göz alıcı ışığını önlediğini de aktaran Tanış,gözlerin yorulmasını da engellediğini ifade etti.

Doğukan Vurgun