Güneşli hava hem vatandaşların hem de çocukların yüzünü güldürdü

Edirne'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle vatandaşlar güneşli havayı dışarıda değerlendirdi.

Güneşli hava hem vatandaşların hem de çocukların yüzünü güldürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de sabah saatlerinde etkili olan soğuk hava öğlene doğru yerini güneşe bıraktı. Güneşli havayı gören vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte cadde ve sokaklara akın etti. Kimisi alışveriş yaptı, kimisi banklarda oturdu kimisi bisiklete bindi kimisi ise kuşları besleyerek güneşin tadını çıkardı.

İlk cemrenin 19-20 Şubat tarihlerinde havaya düşmesinin ardından  İkinci cemre ise 26-27 Şubat tarihlerinde suya düşmüştü. Cemrelerin düşmeye başlaması ile birlikte hava sıcaklıklarında da artış yaşanıyor. Üçüncü cemre 5-6 Mart tarihlerinde toprağa düşecek.

Kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi güneşli havadan nasibini aldı. Güneşi gören vatandaşlar, cadde ve sokakları doldurdu. Sokak satıcıları da kış mevsimi ve soğuk havalar nedeniyle neredeyse hiç satış yapamamıştı. Havaların ısınmasıyla dışarıya çıkan vatandaşlar seyyar satıcıların da yüzünü güldürdü.

Hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde tekrardan düşmesi bekleniyor.