Emniyet güçlerinden örnek olacak farkındalık

Emniyet Müdürlüğü ekipleri Havsa 22. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali etkinliklerinde sahne alan ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve Zihnet Sali'yle sahneye çıkarak 'Uyuşturucuya hayır' sloganıyla farkındalık oluşturdu.

Emniyet güçlerinden örnek olacak farkındalık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Havsa 22. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali etkinliklerinde vatandaşlara yönelik başta güvenli internet kullanımı olmak üzere çeşitli konular hakkında bilgilendirme yaptı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Havsa 22. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali etkinliklerinde vatandaşlara yönelik bilgilendirme yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Havsa’da bu yıl 22’ncisi düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali’nde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Önlemlerin yanı sıra ekipler tarafından vatandaşlara çeşitli konularda bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı.

Ekipler etkinlikte sahne alan ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve Zihnet Sali’yle sahneye çıkarak “Uyuşturucuya hayır” sloganıyla farkındalık oluşturdu.

Haber Merkezi