Ekipler 'Kadına El KAL-KA-MAZ' sloganıyla bilgilendirme yaparak broşür dağıttı

İpsala Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 22.Çeltik Festivali ve Tarım Fuarında kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında 'Kadına El KAL-KA-MAZ' sloganıyla bilgilendirme yaparak broşür dağıttı.

Ekipler 'Kadına El KAL-KA-MAZ' sloganıyla bilgilendirme yaparak broşür dağıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Valiliği'nin koordinesinde gerçekleştirilen , "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon Erkeğe Bilgilendirme ve Farkındalık Eğitimlerinin Verilmesi" projesi kapsamında "Kadına El Kalkamaz" konulu farkındalık çalışmaları gerçekleştiriliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından kadına şiddetin engellenmesi ve bu konudaki duyarlılığı artırmak amacıyla çeşitli uygulamalar gerçekleştiriliyor.

İpsala Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 22.Çeltik Festivali ve Tarım Fuarında kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında 'Kadına El Kal-Ka-Maz' ve KADES ile ilgili hazırlanan broşürleri katılımcılara dağıttı.

KADES uygulamasının tanıtımı ile son yıllarda artış gösteren kadına şiddet olaylarının önlenmesi, şiddet gören veya şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlara ulaşılabilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda Edirne Valiliğine bağlı ekipler vatandaşları bilgilendirmek için broşür dağıtmaya devam ediyor.

Haber Merkezi